Spirituele tijdschriften

Krishna Bhakti Magazine

Krishna Bhakti Magazine is een Nederlandstalig spiritueel tijdschrift dat inmiddels al bijna twintig jaar wordt uitgegeven. Het tijdschrift verschijnt iedere twee maanden en bevat allerlei interessante artikelen over verschillende aspecten van het Krishna-bewustzijn en het spiritueel leven. Heeft u belangstelling voor een proefnummer, dan kunt u dit via email aan ons laten weten.

Leden krijgen KBM gratis toegestuurd. U kunt al lid worden vanaf € 15,– per maand. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met:

Madhava dasa
t +32 (0)3 828 60 49

Back to Godhead Magazine

Ook is er het originele magazine in het Engels dat al meer dan 50 jaar bestaat en Back to Godhead heet. Back to Godhead is niet alleen in het Engels verkrijgbaar, maar ook in het Gujurati, Marati en Hindi. Srila Prabhupada begon met het uitgeven van dit tijdschrift rond de Tweede Wereldoorlog. Het schrijven, redigeren, proeflezen, laten drukken en verspreiden deed hij toen allemaal zelf.

Tegenwoordig is het een internationaal tijdschrift dat elke twee maanden wordt uitgegeven. Het wordt full color gedrukt en bevat internationaal nieuws, artikelen, vele vaste columns, foto´s en stukken uit en over de geschriften. Mocht u interesse hebben dan kunt u ons contacteren op:

Vedisch Cultureel Centrum Govinda Vzw,

Gloriantlaan 34,2050 Antwerpen Belgium

tel. 032 37 00 37

gsm. 0494795718

email: antw.tempel@outlook.com