De Bhagavad Gita is een meer dan 5000 jaar oude text die beschrijft hoe iemands werk in yoga kan worden omgezet en die disciplines biedt die iemand in staat stellen God in alle dingen te ervaren.

Het is tevens de essentie van al de Upanisads ( Vedische spirituele geschriften)

Ontvang uw gratis Bhagavad Gita zoals ze is, stuur een mailtje naar:

contact us at:  vccgovinda@outlook.com

De Bhagavad-gita (‘Het lied van God’) is niet alleen een van de grootste spirituele en filosofische klassiekers, maar ook de essentie van de vedische wijsheid van India over het spirituele wezen van de mens, zijn gebondenheid in de cyclus van geboorte en dood en uiteindelijk zijn relatie met God. In deze dialoog van zevenhonderd verzen onderwijst Sri Krsna, de Allerhoogste Persoonlijkheid Gods, die kennis aan Arjuna, Zijn vriend en toegewijde. Maar hoewel hun gesprek plaatsvond in een ander tijdperk en te midden van vijandige legers op het Slagveld van Kuruksetra, richt Sri Krsna Zijn boodschap tot alle tijden en mensen.

Zijn goddelijke genade A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada is uniek gekwalificeerd om deze Engelse vertaling en commentaar op de Bhagavad-gita te presenteren. Hij is ’s werelds belangrijkste Vedische geleerde en leraar, en hij is ook de huidige vertegenwoordiger van een ononderbroken keten van volledig zelf gerealiseerde spirituele meesters die beginnen bij Heer Krishna Zelf. Dus, in tegenstelling tot andere edities van de Gita, wordt deze gepresenteerd zoals hij is – zonder de minste vervalsing of persoonlijke motivatie. Deze editie zal zeker stimuleren en verlichten met zijn oorspronkelijke en altijd actuele boodschap.