HG Yadunandana Swami in Antwerpen Previous item Order a nice Vegetarian or...

Op ZATERDAG 11 JANUARI 2020 programma met HH Yadunandana Swami.

Eerst harinam in Antwerpen van 14 uur stipt tot 15:30 uur
Let wel: deze maal verzamelen we op de Groenplaats!

Na de harinam geeft Maharaja een lezing, van 16:00 uur tot 17:30 uur in onze Tempel op de Gloriantlaan 34, 2050 Antwerpen.

Parkeren doet iedereen op Linkeroever, bij het Frederik van Eedenplein. Zet de parkeerschijf, neem de tram en in 4 minuten ben je op de Groenplaats!

Yadunandana Swami, directeur van Bhaktivedanta College, is de eerste Spaanse tweede generatie sannyasi van ISKCON. Hij werd in februari 2009 door ISKCON’s GBC-instantie goedgekeurd als ISKCON sannyasa. Hij is een van de oorspronkelijke ontwikkelaars van VTE-cursussen (Vaisnava Training and Education) en is momenteel uitvoerend lid van de commissie voor bestuursorgaan van het ministerie van Onderwijsontwikkeling.

Yadunandana Swami, een discipel van Satsvarupa dasa Goswami, komt oorspronkelijk uit Spanje. Hij geeft onder andere Bhaktivaibhava-cursussen aan het Bhaktivedanta College en is gespecialiseerd in Geschiedenis van sannyasa in ISKCON. Op 10 maart 2009 ontving Yadunandana sannyasa in aanwezigheid van de huidige ISKCON sannyasa minister Prahladananda Swami, ceremonie werd geïntroduceerd door zijn peter Hridaya Caitanya Dasa, Kadamba Kanana Swami voerde het vuuroffer uit en Jayadvaita Swami gaf officieel danda-personeel. Hij is beschreven als een “van de beste geleerden op het gebied van ISKCON Studies” en heeft ISKCON vertegenwoordigd, samen met andere senior swami van ISKCON, Indradyumna Swami, in het parlement (Maha Satsang) van World Religions. Hij was de eerste ISKCON-spreker over Krishna-bewustzijn en het milieu in 2009 Parliament of World’s Religions en 2011 World Yoga Masters Summit voor Proclamation of the World Yoga Day.