Menu 1
Bloemkoolroosjes in een deegjasje
Tomatenchutney
Dopererwtjes met kaas in tomatensaus
Kokossnoepjes
Menu 1:

Bloemkoolroosjes in een deegjasje
Tomatenchutney
Dopererwtjes met kaas in tomatensaus
Kokossnoepjes



Menu 2
Soep van mung boontjes
Wortelkroketten
Gestoofde paksoikool
Gestoomde rijst met maanzaadjes
Ingedikte yoghurt
Menu 2:

Soep van mung boontjes
Wortelkroketten
Gestoofde paksoikool
Gestoomde rijst met maanzaadjes
Ingedikte yoghurt



Menu 3
Pompoensoep
Verse kaas met gebakken tomaat
Curry van aardappelen en broccoli
Citroenrijst
Zoete rijst
Menu 3:

Pompoensoep
Verse kaas met gebakken tomaat
Curry van aardappelen en broccoli
Citroenrijst
Zoete rijst


Madhava Dasa geeft al jaren kookcursussen en is bij de cursisten geliefd om zijn zorgzaamheid en individuele begeleiding. Hij promoot niet alleen vegetarisch koken maar vooral ook VEDISCH vegetarisch. De recepten die hij gebruikt zijn gebaseerd op oeroude tradities in de AYURVEDA die gezondheid bevorderen van zowel lichaam als geest. ‘Al doende leert men’ is het centrale gegeven in de kookcursussen van Madhava Dasa. De cursisten worden nauw betrokken bij o.a. het wassen en snijden van de groenten, het klaarzetten van de kruiden en specerijen, en ook zij ‘roeren in de potten’ tijdens de WORKSHOPS. Voor vragen en info omtrent eerstvolgende kookcursussen kan u Madhava Dasa contacteren via onderstand formulier.


menu 4 - 6 >
Fill out my online form.